keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Älä sammu aurinko

Hupsistahei, onpas taas päässyt aikaa vierähtämään.

Olen potenut erittäin vakavanlaatuista blogin päivittämiseen liittyvää ajatuskatkosta. Blogi kokee identiteettikriisiä ja kaikki vanhat sekavat postaukset ottavat pahasti pannuun. Tuntuu siltä kuin punainen lanka puuttuisi, eikä siksi oikein tule kirjoitettuakaan, kun ei ole sitä tiettyä aihepiiriä, mihin palaisi. Toisaalta, elämästähän tässä vaan kirjotellaan ja on ihan luonnollista, että postausten luonne muuttuu omien kiinnostusten mukaan. Silti en voi olla pohtimatta, pitäskö joko suorittaa blogisiivous vai haudata Kylmät väreet ja pistää uusi blogi pystyyn. Vaikeinta toki olisi lokeroida itsensä sitten johonkin tiettyyn kategoriaan. Pitäisinkö blogia omasta joogaharrastuksestani, siis tästä omin päin opettelusta, vai olisiko parempi pitää se tällaisena sivuaiheena, kuten tässä muutkin harrastukset mukana pyörivät.
Noh, sitä suurta AHAA!-elämystä odotellessa tämä kirjoittelumeininki pysyy ennallaan. Siivota kyllä joka tapauksessa vähän pitää... (blah).


Tässä kahden kuukauden aikana ei ole kyllä tapahtunut paljoa ihmeellistä. Helmikuu kului työttömän arjen ohessa kummityttären kastelahjan ja muiden käsitöiden parissa väkertäessä. Kummityttö sai kastelahjakseen rakentamani mobilen (linkki vie instagramissa jakamaani videoon), jossa roikkui origamiperhosia. Mobilen runkona käytin valkoista valokuvakehystä, josta kiinnitin siimalla taittelemiani perhosia. Perhoset saivat vielä painoksi selkäänsä yhden helmen, jotta pysyisivät paremmin tasapainossa. Ripustamista varten käytin askartelukätköistä löytynyttä ohutta vaaleanpunaista silkki(?)nauhaa. Perhosia varten etsin Pinterestistä erilaisia printtejä ja kuvioita, joista kivoimmat sitten tulostin paperille ja näistä taittelin perhoset. Ohje origamiperhosen taitteluun löytyy täältä. Samalta sivulta löytyy useita ohjeita, itselläni kutkuttaisi kokeilla taitella esimerkiksi jääkarhu tai hylje! Opastus tapahtuu erittäin selkeästi englanninkielisellä videolla, suosittelen vilkaisemaan, jos origamijutut yhtään kiinnostaa.

Olen tapani mukaan potenut taas flunssan tai pari ihan tässä tämän kahden kuukauden aikana. Näiden kahden flunssan välissä ehdin onneksi pyörähtää kotona. Siellä oli ihanasti vielä lunta ja sain käydä iskän kanssa kelkkailemassa ja nauttia aamukahvini tiirailemalla lintulaudan elämää.

tässä kivasti taas yksi ig-kuva. Ei ollu lintulaudalla sillä hetkellä tinttejä.

Kahden viikon kotimaanmatkailun jälkeen on kuitenkin ihanaa olla ihan vaan täällä. Minun ja Mikkosen kodissa, johon aamuaurinko niin ihanasti ikkunoista paistaa. Kevät tarttui ensimmäisenä viherpeukaloihini (joo, sinne keskelle kämmentä) ja nyt tämä pieni asunto on täynnä uusia vihreitä asukkeja tai mullassa möllöttäviä siemeniä. Näistä kenties oma postauksensa joskus myöhemmin.

No eiköhän tässä ollut taas elonmerkkiä kerrakseen. Ensi kertaan!