sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Muuttamassa ollaan ja silleen. Berliinissäki tuli käytyä. Mutta mitäs noista kun MIE SAIN SIMSSISSÄ YKSISARVISEN LEMMIKIKSI! ^____^

Ei muuta.

torstai 18. lokakuuta 2012

Tänään ilman mitään sen kummempaa syytä te rupesitte käymään mun hermoille

Olen tässä viimeisen viikon sisällä skarpanu ihan sikana opparin kans ja ollu tosi tyytyväinen itteeni. Kuitenki nyt pari viime päivää on taas vähän ollu hidasta hommaa ja onhan se kyrsiny ihan sikana. Koska mulla on niin vähän aikaa, koska ens viikolla en ehi tehä, koska berliinin reissun jälkeen on muutto ja tadaa kaikki pitäski olla valmista.

Koululla on vielä joku ihmeen ryhmätyö/opparirumba kaikilla meneillään. Jos et ole aamulla kytiksellä ni koneet on varattuja aika pian. Ja jos saatki aamulla koneen ni sitte ku käyt syömässä ni se kone on varmasti jo jonku muun käytössä. Kyllähän siinä vähän pinna kiristyy. Joten, tänään päätin olla ahkera kotisohvalta käsin. Kuin hyvin tämä on lähteny käyntiin jos kello on jo kymmenen ja mie päivitän blogia?

Saany nähä. Eilen onneksi sain vertaistukea. Oli Tolun synttärit ja sen kunniaksi mentiin alakertaan ja osallistuttiin visaan pitkästä aikaa. Siis oikeasti, mie olen viimeks varmaan ollu vuos sitte visassa. Ja siellä oli sillon aina niin täyttä että joka ikinen piiru penkistä ja jakkaroista oli varattuna. Nyt puolet pöydistä oli tyhjinä. Mutta oli kiva pähkäillä, se oli varmaankin minun viimeinen pubivisani alakerrassa. Porrassalmenkatu on ollut mulle niin hyvä paikka olla. Ensin vuosi kolmiossa tuossa tien toisella puolella, sitten tämä ihana yksiö pian tasan kaksi vuotta. Kyllä mulla tulee tätä varmasti ikävä, mutta ihan mahtavaa on päässä muuttamaan. Vaikken tunne uusia ympyröitä millään tavalla, vaikken tunne sieltä ketään Mikkosen lisäksi.

Lopuksi kännykän kuvakokoelmista viimeaikaisia.

pizza minun makuuni. tomaattipyrettä, pestoa, miniluumutomaatteja, fetaa, punaista paprikaa, sipulia, 2 valkosipulinkynttä, oliiveja, pikkasen kinkku- ja salamisuikaleita ja ihan hintsusti juustoraastetta. Uunituksen jälkeen rucolaa ja pinjansiemeniä pääle. Valmispohja oli ok ja sikahelppo, tietty ite tehty pohja olis nostattanu tämän huipulle.

uusi kamera tuli. Sitä piti ootella ja jännätä että ehtiikö reissuun mukaan. Kiva kuitenki että on mukana myös taskuun mahtuva pokkari Mikkosen järkkärin lisäksi. Karua ottaa kännykällä kuva kamerasta, mutta whatever.

meikän flunssalääke. Oho, likanen hella.

ja monen päivän eväät, koska kaappien tyhjennystä. Spagettia, paistettua sipulia ja musta pekka -juustoa.

näistä pitäisi syntyä yhdelle ihanalla pikkuneidille jonkinmoinen torkkupeitto. Kunhan saan tehtyä lisää tovereita.