maanantai 26. maaliskuuta 2012

260312

Heip!

Takana kiva viikonloppu, joka sisälsi tietenki tauotonta hengailua poikkiksen kanssa, n. 4km kävelyn asemalta anoppilaan ja kahtena iltana puusaunassa köllimisen. Vilkaistiin myös leffassa Nälkäpeli (mie tykkäsin että oli rohki soma se), käytiin kirpparilla pyrähtämässä ja semmosta.

Kevät tuhoaa lumet ja jäät hurjaa vauhtia ja ihan kohta on sulat jalkakäytävät ja uskallan noutaa armaan Helkama Kaunottareni kellarivarastosta. Enää kuukausi ja kaksi viikkoa niin erikoistumisharjoittelu on ohi ja niin pitkälti opiskelukin tältä keväältä. Sitten kuukausi rentoilua ja Suomi-reissaamista ennenku kesätyöt kutsuu.

Kaivelin laatikoita ja sieltä löytyi kamerakin. Sillä oli jopa otettu pari kuvaa. Olin ilmeisesti helmikuussa meinannut tarkemmin esitellä teille sitä juuri saapunutta rakkautta, Esprit de corpsin villakangastakkia. Jäi sitte esittelemättä, ehkä ensi talvena. Nyt en oikein jaksaisi enää kuvata kun tänäänkin oli jo niin lämmin että mielessäni aloin jo miettimään miltä nahkarotsi tuntuisi heittää niskaan.


Mulla hiukan stressaa taas kouluhommat. Harjoittelun lisäksi pitäisi tässä suorittaa samalla yksi verkkokurssi ja kirjottaa yks hassu raportti. Ainiin ja siihen surullisen kuuluisaan enkun portfolioon pitäisi tehdä vielä yksi tehtävä. Siis luulin jo tehneeni viimeisen ja sitten katsoinkin tehtävän annosta, että EIH! Vielä yksi pitäisi tehä :D Ei ole yhteensä paljoa noita kouluhommia, mutta kuitenkin ne vähän painaa harteita ja väsyttää. Ehkä tällä viikolla saisin tehtyä vaikka sen rapsan alta pois. Toivottavasti.

Nyt taidan kuitenkin siirtyä tuohon sängyn puolelle lankakerien kanssa virkkaamaan ja katsomaan oisko digiboksin tallennuksissa mitään mielenkiintoista. Kivaa viikkoa mössyköille!

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Neliöitä

Opin eilen tekemään isoäidin neliöitä. Nyt löysin itseni katsomasta töllöstä Häät sulhasen tapaan -ohjelmaa ja.. No. Katsokaa itse.
kännykällä kuvattu ni värit ei ehkä iha täsmää
Lupailin siis jo ystävälleni Mimsille, että teen vajaa viikon vanhalle pikkuneidille torkkupeiton neliöistä. Muthei Mims jos satut lukemaan, tuo pala sylissä on vasta testikappale (kokeilin ekaa kertaa värin vaihtoa). Hihkase jos näkyvien kerien väreistä joku miellyttää. Menen viikonloppuna hakemaan vintiltä lisää (sitte ku Mikko tulee seuraksi, että uskallan käyä siellä!) mummon vanhoja raanulankoja ja katon löytyskö niitä sävyjä, mistä jo puhuttiin :)

Muttajoo. Hullutusmeininki on samanlainen ku sillon ku opin virkkaamaan ja istuin illat Oulussa kämpillä virkaten pipoja. Diipadaa!

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

köyhäreitä mukissa ja aurinkoinen ahaaa

Oujee.

Kulttuuriyrittäjyyden tentti oli kevyt ja helppo ja saatiin arvosanat heti loppupäivästä, nelonen napsahti ^^
Hops-keskustelu ryhmänohjaajani kanssa oli mahtava. Kaikki sujuu, meikä valmistuu joulukuussa ja tulevaisuus on valoisa. Aurinko paistaa, on ihana keli, ostin kaupasta appelsiineja ja avokadon, vaikken kumpaakaan lajia ruukaa syyä. Pyykit on koneessa, raotin verhoja, jotta kämpille pääsisi valoa.
Ja iloitsen tentin sujumisesta tällä:
Eli köyhiä ritareita parissa minuutissa. Mukissa. Mikrossa. Itse en tehnyt edes mistään vaaleimmasta pullamössöleivästä vaan moniviljaisista paahtosämpylöistä. Ja kuten ohjekin kehotti, kaivoin keittiön kaapin ylähyllyltä vaahterasiirappipullon ja taistelin juuttuneen korkin auki, jotta sain kaadettua sitä koko hoidon päälle. Maistuu!