perjantai 30. syyskuuta 2011

Hienona aamuna.

Pistin eilen iltakympiltä nukkumaan ja heräsin tänä aamuna yhdeksältä. Ei huonosti yhtään. Kaks edellistä yötä on ollu niin ihmeellisten unien öitä, etten voi muuta ko nauraa. Toissayönä pidin jatkot pikku yksiössäni varmaan Mikkelin kaikille baarimikoille. Ne hajotti paikkoja, kaveri löi nyrkin ovesta läpi ja joku pölli minun kylpyammeen ja jätti post it lapun vessan oveen, missä perusteli tekoaan. Viime yönä oli paljon taianomaisuutta ja pahan pakoa suuren yhteisön kanssa.

Eilen olin ahkerana koulun jälkeen ja saatiin Anan kans tehtyä kulttuurialan talous- ja rahoitusshaiban kurssin kehittämistehtävä valmiiksi. Lähdin kauppaan nälkäisenä pitkän kauppalistan kanssa. Autoin vanhaa huononäköistä miestä löytämään keittojuureksia ja siitä palkintona varmastikin löytyi jäätelöaltaasta GB:n kermajäätelöt 50% alennuksesta! Lakritsia lähti tietenkin mukaani litran paketti ja kahvin jälkeen se oli ensimmäinen asia, mitä pistin tänä aamuna suuhuni, omnom. Ja nyt tein sandwichin laittamalla kasan jäätelöä kahden Digestive-keksin väliin, mitä jäi yli erään juustokakun pohja-aineksista. Aika herkkua, suosittelen!

Omasta kamerasta on paristot tyhjänä ja niiden laturi on hukassa, joten kuvia ei tipu minkäänlaisia. En kyllä ees tiiä, mitä kuvia sieltä löytyy. Mutta voisin lainata vaikka Pöystin blogista yhtä kuvaa minusta ja Tolusta viime vklpna kun käytiin Café Labralla nuorempien KT-opiskelijakollegoiden läksiäisissä. Kaksi lähti vaihtoon, yksi Idolsiin harjoitteluun jonnekki sinne kehä kolmosen sisäpuolele.

viinihömelöt. Kuva: Jenni Pöytälaakso

perjantai 23. syyskuuta 2011

"Äijä on viikinki"

Hokasin tässä yhtäkkiä taas, miten kiitollinen olen kaikista kaveripojistani. Etenkin niistä, jotka on tullu jo peruskoulun ja lukion aikana Muoniossa varttuessa. Tietenki niitten ansiosta mie olen vähän tämmöne omanlaiseni, useina hetkina vaan se yksi jätkistä. Viime viikonloppuna sain hämmästellä ku kännykkään rupesi satelemaan otsikon mukaisia tekstiviestejä. Pojat ja Petra muistivat minua, ei siitä sen enempää.

Mutta suurin tajuamisen hetkeni oli, ku mietin että miksi ihmeessä mulla oikeastaan on niin paljon rakkaita kaveripoikia (sillä olenhan mie aina ollu rämäpää ja siten ajautunu niitten joukkoon), että etenkin siinä murrosiän kynnyksellä ku luokassa alkoi syntyä porukoita, mie en löytäny paikkaani enkä tuntenu kuuluvani oikein mihinkään. Aina löytyi hetkiä, jolloin eräässä tyttöjoukkiossa, johon halusin, en ollut tervetullutta seuraa. Tytöt ovat niin julmia toisiaan kohtaan siinä iässä. Mie en onneks kärsiny kovinkaan ja taidan olla itse ollut erästäkin hyvää ystävääni kohtaan niihin aikoihin vielä pahempi ja ilkeämpi. Onneks ne kaikki on takanapäin ja niistä ajoista on fiksuunnuttu.
Enkä vieläkään päässyt loppusanomaani, mahoton jaarittelija :D Siis se asia, minkä tajusin, oli että silloin ku tytöt ei huolinu joukkoonsa, mie sain aina olla poikien kanssa. Me pelattiin jalkapalloa välitunneilla, me hengailtiin k-marketin takapihalla laatikoiden päällä ja me leikittiin gogoilla.(siis muistaako kukaan enää gogoja? Niitä pieniä muoviukkeleita, joilla pelattiin vähän kuin marmorikuulilla ja joita myytiin R-kiskalla?)

Pojat ei koskaan juoninu, ne huoli joukkoonsa kävi miten kävi. Jos suututti ni sitte tapeltiin hetki ja oltiin taas kavereita. Mie en vois olla enempää kiitollisempi minun pojista <3 Kiitos Oikkeli, Liikamähö, Tomppa, Miikka, Tauno ja kaikki muut.

tiistai 20. syyskuuta 2011

jossain lähellä no lifettamisen pohjamutia.

"Nyt meikä siirtyy pois koneelta", aattelin itekseni ku päätin siirtyä läppäriltä toiseen päähän huonetta televisioon kytketyn koneen ääreen pelaamaan simssiä. Fail.

torstai 15. syyskuuta 2011

uusia korvakilluttimia

Päivä alkoi yhtä tyhmästi kuin eilinenkin ja aika tyhmänä pysyi pitkälle puoleen päivään. Jossain vaiheessa asiat vain alkoivat valottumaan monilta osin: Sain tehtyä kouluhommia ja siitä kiitollisina käytiin juhlistamassa alkavaa viikonloppua Antin ja Emmin kanssa Dragon Shengin seisovan pöydän antimilla. Kävelin kotiin hymynkare huulillani nauttien vesisateesta.
Kotiovella vasta riemu repesikin, nimittäin avattuani oven näin ensimmäisenä sen kortin, jonka postinjakaja jättää kun kirje ei mahdu postiluukusta. Tiesin, että kyseessä on taatusti Crazy Factoryn paketti, jonka reilu viikko sitten tilasin. Laitoin avaimet takaisin laukun pohjalle ja käänsinkin kantani kohti postia innokkaana. No enpä ollu tarkastellu lappua tarkasti, kello oli nimittäin vasta kaksi (14.00) kun postin tiskiin löin lappusen. Virkailijamies naurahti (no ei kyllä, se lähestulkoon läksytti minua. Ois vain ollu kivempaa jos solis naurahtanu innokkuudelleni) ja ympyröi kellonajan (17.30), jonka jälkeen paketti on noudettavissa, ja kehotti lukemaan lappuset ensi kerralla tarkemmin.
Vain hieman lannistuneena käppäilin takas kämpille. Pelailin the sims 2:sta (kaikkine lisäosineen! ei kamasettejä tosin) ja tekstailin poikkiksen kanssa. Muuttuneitten viikonloppusuunnitelmien vuoksi päässään sittenki näkemään tänä viikonloppuna, ho. Iha jees!

Mutta asiaan meikän turhanpäiväsistä lätinöistä! Hain sen pikkulurjuspaketti-asian ja oijoijoijoi siellä oli korvikset jos sun toisetkin! Kuvat kertoo enempi ku minun uljas sanaleikkini, siispä:





<3
Jos joissaki kuvissa näkyy hämmentävää valkosta scheissea ni se on vaan rasvaa. Jotkut tikut oli paksumpia ku mitä olen aiemmin käyttäny ni piti vähän lyä liukastetta kehiin, että ne saatiin verenvuodatuksetta korvareiästä läpi (;

Edit: VOE RÄKÄKOKKARE! Kävin tsiikaan CF:n sivut, että josko lataisin noita kuvia myös Action Shoteiksi ja saisin näin crazy cash pointseja. Tuli heti tilauslistalle uudet kaunokaiset oottamaan sitä, että himoitten vähän useampiaki ko tuota yhtä paria tai joku muu on tilaamassa *vink vink*
Tahtootahtootahtoo! Homer-kuolaus-efekti täällä päässä!
ai minullako muka addiktio erikoisiin korvakoruihin?

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

tiistai 6. syyskuuta 2011

velvollisuuksia vältellessä.

hohhoh, viikko taas vierähtäny hujauksessa. Sen aikana olen mm.

- katsonut dokumentteja lapsimisseistä ja suuttunut lasten puolesta heidän vanhemmilleen. Siis voittako uskoa, eräskin tyttö käytti jo 8-vuotiaana (muistaakseni) piilareit,a ja äiti ylpeänä kehu. Kun sitten tytärtä haastateltiin hän sanoi, että olisi mukavampaa käyttää laseja, mutta äiti toivoo hänen käyttävän piilareita. Heti perään äiti haastattelussa toteaa, että tyttö on ollut jo kerran kauneusleikkauksessa (vain koska korvat höröttivät hieman!) ja että hän kannustaa vastaisuudessakin kauneusleikkauksiin jos niihin näkee tarvetta. MITÄ! Sama oli erään toisen tytön äiti. Ihan pöpi ja orjapiiskuri lapsensa suhteen. Ja nehän näytti siellä kisoissa ihan joltain miniatyyri drag queeneilta! ÄRRIN MURRIN.

- Tehnyt Baileys-juustokakun luokkakaverin yllätysläksiäisiin ja viettänyt niitä. Kakku onnistui, yllätys onnistui ja bileet olivat oikein mukavat. Kiitos hurjasti Hannalle ja Juholle kodin lainasta!

- Ostanut epähuomiossa kaupasta mustekalarenkaita sipulirenkaiden sijaan. Hyi kamala! Nyt on päällä febessä hirveä kaupittelu, josko joku hakisi ne meikäläisen pakastimesta pois.

- Pelannut ihan liikaa koneella kaikkea mahdollista. Mm. wormsia, the sims 2 ja febessä muutamia pelejä, unohtamatta bookwormia.

Tällä viikolla on Kassun Karnevaalit ja allekirjoittanut menee paikalle talkoolaiseksi. Torstaina lukukauden avajaisissa on luvassa, no sen näkee sitten. Lauantaina meneekin puoli päivää talkoillessa. Nimittäin ensin aamupäivä lastentapahtumassa ja sitten vielä iltapäivä nuorisotapahtumassa. Lastentapahtumasta meikäläisen löytää pinssikoneen äärestä ahertamasta. Jos asiakkaita ei tule ni luultavasti väkerrän niitä vaan huvikseni. Illala pääsee sitte kattoon miltäs se Anna Puu livenä kuulostaa ku hoilailee Sinä olet minä.

Nyt olen ehkä jo vältellyt tarpeeksi kouluhommien väkertämistä. Jos tuota edes yhden tehtävän kirjottas (vain koska se pitää palauttaa huomiseks). Vielä tässä sen verta, etten olekaan kertonu ko ostima Mikkosen kanssa Floggareiden fanituspaidat jurassikista! Niitä ei tietenkään saa pitää yhtä aikaa päällä, koska se olis jo iha yhtä surkea juttu ku ne kuuluisat tuulipuvut.
harrastan näemmä balettia eteisessäni.
Minusta tulis ihan hyvä irlantilainen kultapanda!